Kislánykorom óta képekben látom a világot! Apró, pici képkockákban… Láss Te is az én szememmel!

– Kovács Kata fotós

Csecsemő fotózás

Megható dolog megörökíteni az első pillanatok törékeny varázsát, hisz hihetetlen milyen gyorsan elillannak. Ezért fontos megörökíteni ezeket. Célszerű az újszülötteket otthon, saját környezetében megörökíteni a baba 1 hetes, 10 napos korában.

Időben 3-5 órával lehet számolni. A baba “alvókájától” függően, hiszen ezen a fotózáson Ő diktál. Mi csak a meleg, puha, biztonságos környezetet biztosítjuk számára. Széles kelléktáramat viszem magammal, de kedvetektől függően ti is készülhettek különleges kiegészítőkkel, ötletekkel.

Baba-mama fotózás

Csodálatos összhang, gyönyörű időszak, vissza-nem térő pillanatok – amit feltétlenül meg kell örökíteni!

 

Kismama fotózás

Különleges műfaj, ami nagyobb felkészülést igényel. Életed csodálatos időszakáról szól, intim hangulatban, esetleg pároddal együtt. Lehet műteremben vagy akár a természetben. Célszerű a 32-36. héten elkészíteni a pocakos fotókat, hiszen ekkor már igazán szép gömbölyű és Te is jól érzed magad.

Családi fotózás

Legyen élmény az egész családnak, az elkészült képsorozat pedig maradjon örök emlék. Műteremben vagy szabad téren is megoldható, de lehet saját otthonotokban, kertetekben is. Szívesen elviszlek benneteket jól bejáratott helyszíneimre, de minden ötletre vevő vagyok. Hozzátok el házi kedvenceteket is.

Tini portfólió

Amikor már bontogatják a szárnyaikat…  a fotózás végére valóban önbizalommal teli kész hölgyként távoznak. Jó játék, örök élmény akár barátokkal, barátnőkkel, vagy a tesóval közös képet készíteni. Jó ajándék tinédzser korú gyerekek számára szülinapra, ballagásra, érettségire és nagy öröm a szülők és a nagyszülők számára is.

Nagy divat a több generációs fotózás is.

 

Öltöztesd ünneplőbe a szívedet és gyertek el egy fotózásra, ahogy Te szeretnéd!

Ebben partner leszek!