Kislánykorom óta képekben látom a világot! Apró, pici képkockákban… Láss Te is az én szememmel!

– Kovács Kata fotós

 

A fotózás intim, kapcsolat alapú, főleg, ha legféltettebb kincsünkről a gyermekünkről van szó. Ezen a honlapon pedig ő van a középpontban. De kezdjük az elején… gondolok itt a páros fotózásra, amikor szerelmeteket örökítjük meg. Később esküvőtöket, majd jöhet a pocakos (kismama) fotózás. Utána, pár hónap elteltével lefotózzuk otthonotokba az újszülött babát és ezek a csecsemő fotók tényleg megkoronázzák az eddigi „közös munkánkat”. Amikor már összeszokott a család a kis jövevénnyel, és szívesen fotózkodtok, vegyetek részt baba-mama és családi fotózáson.

 

 

 

Csecsemő fotózás

Megható dolog megörökíteni az első pillanatok törékeny varázsát, hisz hihetetlen milyen gyorsan elillannak. Ezért fontos megörökíteni ezeket. Célszerű az újszülötteket otthon, saját környezetében megörökíteni a baba 1 hetes, 10 napos korában. Időben 3-5 órával lehet számolni. A baba “alvókájától” függően, hiszen ezen a fotózáson Ő diktál. Mi csak a meleg, puha, biztonságos környezetet biztosítjuk számára. Széles kelléktáramat viszem magammal, de kedvetektől függően ti is készülhettek különleges kiegészítőkkel, ötletekkel.

 

Baba-mama fotózás

Csodálatos összhang, gyönyörű időszak, vissza-nem térő pillanatok – amit feltétlenül meg kell örökíteni!

 

Gyermek fotózás

A gyermekfotók nem csak szép emlékek, hanem nagyszerű ajándékok is a nagyszülőknek, keresztszülőknek, no meg persze saját magunknak is. Hiszen évről-évre nyomon kísérhetjük gyermekeink növekedését, fantasztikus változásait is. Mivel saját gyermekem már 16 éves, higgyétek el tudom miről beszélek. Ne felejtsük el az 1 éves kori tortamaszatolós képeket sem.

Kismama fotózás

Különleges műfaj, ami nagyobb felkészülést igényel. Életed csodálatos időszakáról szól, intim hangulatban, esetleg pároddal együtt. Lehet műteremben vagy akár a természetben. Célszerű a 32-36. héten elkészíteni a pocakos fotókat, hiszen ekkor már igazán szép gömbölyű és Te is jól érzed magad.

Családi fotózás

Legyen élmény az egész családnak, az elkészült képsorozat pedig maradjon örök emlék. Műteremben vagy szabad téren is megoldható, de lehet saját otthonotokban, kertetekben is. Szívesen elviszlek benneteket jól bejáratott helyszíneimre, de minden ötletre vevő vagyok. Hozzátok el házi kedvenceteket is.

 

Tini portfólió

Hihetetlen hamar elrepülnek  a gyermekévek is és hipp-hopp tinédzserekké érnek. Azonban ennek a kornak is megvan a bája, hiszen tini gyermekről épp olyan öröm fotókat készíteni. A bátrabbakról portfóliót is készíthetünk. Amikor már bontogatják a szárnyaikat…  a fotózás végére valóban önbizalommal teli kész hölgyként távoznak. Jó játék, örök élmény akár barátokkal, barátnőkkel, vagy a tesóval közös képet készíteni. Jó ajándék tinédzser korú gyerekek számára szülinapra, ballagásra, érettségire és nagy öröm a szülők és a nagyszülők számára is.

Nagy divat a több generációs fotózás is.

 

Fotózás a szabadban

Ha már megjött a jó idő, irány a szabadba. Műtermi képek mellett, igazán üdítő képek készülhetnek természetes környezetben.

 

Szívesen veszünk részt egyéb családi rendezvényeiteken is, gondolok itt esküvőre, keresztelőre, családi ünnepekre, szülinapi bulikra.

 

Öltöztesd ünneplőbe a szívedet és gyertek el egy fotózásra, ahogy Te szeretnéd!

Ebben partner leszek!